Öğrenci İşleri : 0 (362) 312 19 19 -6106
Dekanlık : 0 (362) 312 19 19 -6100

Yemen İçin Yardım Kermesi Düzenlendi

Yazar: iusta | Tarih: 21 Aralık 2018

17-21 Aralık 2018 tarihleri arasında OMÜ ilahiyat Fakültesi ve Arapça Dil Merkezinde gerçekleştirilen Yemen için yardım kermesinden elde edilen meblağ 25.318,00 TL dır. Yoğun bir katılım ve elbirliğiyle gerçekleştirilen organizasyondan elde edilen gelirin tamamı Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Yemen'e ulaştırılmak üzere kurumsal hesap numaraları üzerinde havale edilmiştir. Banka havalesinin dekontları fakülte panosunda ilan edilmiştir.

OMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı olarak öncelikle bu hayrın başlamasına ve devam etmesine vesile olan Samsun Kardeş Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ardında kıymetli katkılarından dolayı Samsun İlim Yayma ve Eğitim Vakfı’na ve Selâmet Kitap Kırtasiye’ye, becerikli elleriyle yaptıklarını kermesimize ulaştıran Kur’an Kursları hocalarımıza ve öğrencilerine, annelerimize, ablalarımıza ve daha isimlerini sayamadığımız fedakâr Samsun halkına teşekkür ederiz.

Ayrıca organizasyonun her aşamasında özveriyle çalışan tüm öğrencilerimize yine farklı lezzetlerin bir araya gelmesine vesile olan hocamıza ve adını unuttuğumuz ama yaptıkları asla unutulmayacak olan tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ederiz.

OMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı