Yakakent Yaz Kur'an Kursları’nda Etkin Din Hizmeti Eğitimi Seminer Programı Gerçekleştirildi

Yazar: ilahiyatfakultesi | Tarih: 8 Temmuz 2023

Yakakent Kaymakamlığı ve Müftülüğü davet üzerine Fakültemiz öğretim üyeleri 8 Temmuz 2023 tarihinde Yakakent'te "Yaz Kur'an Kursları’nda Öğreticilik Yapan Din Görevlilerine Yönelik Etkin Din Hizmeti Eğitimi Seminer Programı" icra etmişlerdir. Program Kur'an tilavet ardından Kaymakam Abdüssamet Kılıç ve İlçe Müftüsü Fatih Çakır'ın açılış konuşmalarıyla başlamış, sırasıyla Doç. Dr. Mustafa Kara'nın "Kur’an-ı Kerim Eğitiminde Temel İlkeler", Doç. Dr. Ali Yüksek'in "Temel Dini Bilgiler Öğretiminde Dikkat Edilecek Hususlar", Prof. Dr. Mustafa Köylü'nün "Gelişim Dönemleri ve Din" ve Prof. Dr. İbrahim Turan'ın "Çocuk ve Gençlerle Etkili İletişim" adlı seminer sunumlarıyla tamamlanmıştır. Son olarak Yakakent Kaymakamı Abdüssamet Kılıç ve İlçe Müftüsü Fatih Çakır sunum yapan hocalara yelkenli maketi hediye ederek teşekkürlerini ifade etmişlerdir.