Vize Sınavlarının Uygulanma Esasları Hakkında Bilgilendirme

Yazar: | Tarih: 29 Mart 2018

.buyut{ font-size:18px !important; line-height:30px !important; text-align:justify !important; } .buyut li{ padding-bottom:20px;} 1. Bu dönem sınavlarda yeni bir uygulamaya geçilecektir.

1. Öğrencilerin sınava girecekleri sınav ve sıra numaraları sınav saatinden yaklaşık 45 dk. önce ilan panolarına asılacaktır. Alfabetik şekilde hazırlanan listeden her öğrenci kendi sınav salonunu ve sırasını öğrenecek ve buna göre sınav salonundaki yerine oturacaktır.
  2. Bu sebeple sınav saatinden 30 dakika önce gelmeniz sınav salonunuzu ve sıranızı öğrenebilmeniz için faydalı olacaktır.
  3. Sınav salonlarında yetkili kişi Araştırma Görevlisi hocalarınızdır.
  4. Sınav esnasında telefonların kesinlikle kapalı konumda bulundurulması gerekmektedir. Sınav soruları dağıtıldıktan sonra soruların fotoğraflarını çekmeye yönelik girişim nitelikli kopya eylemi olarak değerlendirilecektir. Ayrıca sınav esnasına telefonunuzla olağan dışı bir temas tutanak tutulmasına sebep olacaktır.

Bilgilerinize
    Hepinize sınavlarınızda başarılar dileriz.

Doç. Dr. Faruk SANCAR
    Dekan Yardımcısı