Tebrik Mesajı-TUBİTAK Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programı

Yazar: ilahiyatfakultesi | Tarih: 20 Aralık 2021

Fakültemiz İslam Tarihi Anabilim Dalı'nda Araştırma Görevlisi olarak görev yapan Osman CURUK, TUBİTAK 2214/A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programı kapsamında "Endülüs'te Denizcilik ve Deniz Ticareti" isimli tezini Instituto De Lenguas Y Culturas Del Mediterraneo Y Oriente Proximo, İspanya'da araştırmak üzere 12 aylık süre ile misafir araştırma görevlisi olarak bulunacaktır. Kendisini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ayrıca Türk İslam Sanatları alanında doktora talebemiz olan Gülşen Soycan, TUBİTAK 2214/A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programı kapsamında “Kudüs Harem-i Şerif Bölgesi İslami Dönem Mimari Eserlerindeki İslami Dönem Yazılarının Hüsn-i Hat Sanatı Açısından Değerlendirilmesi” İsimli doktora tezini Kudüs İbrani Üniversitesi'nde araştırmak üzere 1 yıllık süre ile misafir araştırma görevlisi olarak bulunacaktır. Kendisini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.