Öğrenci Temsilcileri ile Toplantı

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Metin YILMAZ ve etkinlik kurulundaki öğretim üyelerinin katılımıyla yeni seçilen sınıf temsilcisi öğrenciler ile tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının temel amacı, eğitim sürecinin bir parçası olan öğrencilerin bu sürece katılımını sağlamak, öğrenci etkinliklerini artırmak, karşılaştıkları sorunları doğrudan tespit etmek suretiyle çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunmaktı. Yıl içerisinde yürütülecek faaliyetlerde öğrencilerin daha aktif bir şekilde yer alması gerektiği konusunda ortak temenniler dile getirildi. Toplantıda, eğitime ilişkin karşılaşılan sorunların on beş günde bir yapılacak toplantılarda gündeme getirilmesi ve çözümüne yönelik önerilerin ve tekliflerin planlanması kararlaştırıldı. Öğrenci temsilcileri, ilk etapta karşılaştıkları sorunları ve öğrencilerin taleplerini ilk elden dile getirme fırsatı buldu. İfade edilen isteklerin gerçekleşmesi mümkün olanlar hakkında yapılabilecekler öğrencilere bildirildi. Öğrenciler ise fakülte yönetiminin, fakültenin işleyişinde kendilerinin de etkin kılınması nedeniyle fakülte dekanına ve fakülte idaresine teşekkürlerini ilettiler.