Öğrenci İşleri : 0 (362) 312 19 19 -6106
Dekanlık : 0 (362) 312 19 19 -6100

2023 Mezun Öğrenci Buluşması Gerçekleştirildi.

Yazar: ilahiyatfakultesi | Tarih: 16 Ekim 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından geleneksel olarak organize edilen ‘OMÜ Mezunlar Günü 2023’ etkinliği kapsamında Fakültemiz mezun öğrencileriyle buluştu.

1

Fakültemiz mezunlarından sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz ÜNAL, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Osman ŞAHİN ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bekir ÖZÜDOĞRU ile mezun öğrencilerle sohbet ettiler.

2

“Mezun-öğrenci buluşması kapsamında İlahiyat Fakültesi Mezunu Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz ÜNAL, öğrencilerle sohbet etti ve tecrübe paylaşımına bulundu.

3

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz ÜNAL, 35 yıl sonra mezun olduğu fakülte sıralarına tekrar oturdu.

4

“Mezun buluşması kapsamında İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Osman ŞAHİN, öğrencilerle sohbet etti ve mezunların fakülte ile ilgili görüş, düşünce ve temennilerini dinledi.

5

Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Doç. Dr. Yaşar AKASLAN mezun öğrencilerle tecrübe paylaşımı yaptılar.

6

Fakültemiz mezunlarından Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. üyesi İdris ERTÜRK, lisans öğrencileri ile sohbet etti ve Kur’an-ı Kerim okudu.

7

Fakültemizin 2023 dönem birincisi mezunlarımızdan Yunus YAVAŞ ile 1983 mezunlarımızdan Ferhat Candan hocamız tecrübe paylaşımı yaptılar.

8

Yabancı uyruklu mezunlarımız da programımıza katılıp görüşlerini ve duygularını ifade ettiler.

9

Lisans öğrencilerimiz mezun öğrencilerimize hatıra belgelerini takdim ettiler.

10

Fakültemiz tarafından hazırlanan hediyeler Arş Gör. Mansur ÖZGÜL tarafından mezun öğrencilere takdim edildi.