“Kur’an Muhafızları ve Münâdîleri Yarıştı.”

Yazar: ilahiyatfakultesi | Tarih: 9 Ocak 2024

“İlahiyat-İslami İlimler Fakülteleri Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması” fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda Kur’an’ı Güzel Okuma kategorisinde öğrencilerimizden Orıfkhon SALIMOV birinci, Talip TEKCAN ikinci, Enes Talha BÜYÜKDENİZ üçüncü; Hafızlık kategorisinde ise Büşra ALTUNTOP birinci, Dilnur NURMUHAMMED ikinci, Şule Nur AYGÜNEŞ üçüncü oldu.

Kur’an’ı- Kerim' i Güzel Okuma kategorisinde 15 öğrenci, Hafızlık kategorisinde ise 6 öğrenci arasında yarışma gerçekleşti.Bu yarışma yoğun katılım ve büyük bir ilgiyle takip edildi. Yarışmanın sonunda dereceye giren öğrencilerden birincilere 5000TL; ikincilere 3000TL; üçüncülere 2000TL ödül takdim edildi. Yarışmaya katılan ve dereceye giren bütün öğrencilerimizi kutluyor ve bölge elemesinde fakültemizi temsil edecek olan Orıfkhon SALIMOV ve Büşra ALTUNTOP’un başarılarının devamını diliyoruz.