İLİTAM DERS KAYITLARI VE BAHAR DÖNEMİ HAKKINDA

1) Ders kayıtları başlamıştır. Harçlarınızı yatırıp kayıtlarınızı yapınız. Ders kayıtlarının sonuna kadar harçlarınızı yatırabilirsiniz. Şayet ders kaydıyla ilgili bir sorununuz olursa UBS üzerinden mesaj atınız.

2) Ders programı web sayfasından ilan edilmiştir. Ayrıca ekte yer almaktadır.

3) 6 Mart 2023 tarihinde canlı dersler başlayacaktır. Asenkron dersler ve ders materyallari ise UZEM portalında 27 Şubat 2023 tarihinden itibaren paylaşılacaktır.

4) Tek ders sınavları, 9-10 Mart tarihlerinde ilgili dersin hocası/hocaları tarafından eşzamanlı olarak online yapılacaktır. Tek ders sınav saatleri, web sayfasından ayrıca duyurulacaktır.

5) UZEM sınavlarına dair akademik takvim değişecektir. Takvim ilerleyen süreçte UZEM sayfasından ilan edilecektir.

6) İlitam derslerinin vize ve final sınavlarının nasıl olacağı, Nisan 2023 başlangıcındaki uzaktan eğitim kararının revize edilmesi durumuna göre belli olacaktır.

7) İLİTAM’da tek dersi kalmış öğrenciler, bahar yarılı ders kaydını tek dersinin sonuçlarına göre yapabilir.

8) Yaz dönemi ile ilgili bilgilendirme sonradan yapılacaktır.

İLİTAM DERS PROGRAMI