İlahiyat Fakültesi' nde Veda Yemeği

02.01.2020 tarihinde İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin PEKER' in Giresun Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesine görevli olarak atanması münasebetiyle bir veda yemeği düzenlendi. Programa Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AYDIN, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin YILMAZ ile üniversitemizin akademik ve idari birimlerinden çok sayıda isim aynı zamanda Sayın PEKER' in eşi ve dostları katıldı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kampüsü içindeki Kır Kafe' de gerçekleşen yemekte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AYDIN ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin YILMAZ birer konuşma yaptı. Ardından Sayın PEKER ile uzun yıllara dayanan ve mesai arkadaşlıkları bulunan üniversite personeli yaptıkları konuşmalarda Sayın PEKER'in zor zamanların adamı olduğu, kadirşinas bir karaktere sahip olduğu ve zor ve netameli günlerinde güvenilir bir idareci ve dost olarak düzgün ve sağlam bir duruş sergileme becerisi gösterdiği yolundaki hatıralarını anlattılar. Program Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin YILMAZ' ın hediye ve çiçek takdimiyle sona erdi.