2021-2022 HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Yazar: ilahiyatfakultesi | Tarih: 21 Eylül 2021

Hazırlık sınıfına devam edecek bütün öğrencilerimizin (yeterlik sınavına girecek olanlar dahil) en geç 22 Eylül Çarşamba günü sistem üzerinden ders kayıtlarını mutlaka yapmaları gerekmektedir. Yeterlik sınavında başarılı olan öğrencilere daha sonra 1. Sınıf için tekrar ders kaydı yapma imkanı verilecektir. Ders kaydı yapmak için;

• Tarayıcınızın internet satırına https://ubs.omu.edu.tr/ yazarak sisteme giriş sayfasını açınız.

• Kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriniz. Kullanıcı adınız öğrenci numaranızın başına küçük “o” harfi eklenmiş halidir.

E-posta adresi : oogrencino@stu.omu.edu.tr
E-posta parolası: ubs parolası (ubs.omu.edu.tr)

• Giriş yaptığınızda “Açılan dersler” menüsü göreceksiniz. Bu bölüme giriş yaptıktan sonra “Arapça Hazırlık” isimli dersi seçip ekleyerek Danışman Onayına Gönder yazan yere tıklayınız.
Sonrasında birkaç gün içerisinde danışman hocanız kaydınızı onaylayacak ve sisteme tekrar giriş yaptığınızda “Kayıt Kesinleşti” yazısını göreceksiniz.
Bu yazıyı görmemeniz ders kaydınızın tamamlanmadığı anlamına gelmektedir.

Ders kaydı yapmayan öğrenciler resmi olarak öğrenci statüsünde olmayacaklardır.
Ders kaydınızı nasıl yapacağınız hakkında ise ;

Ders Kaydı yenilemek için Tıklayınız ... adresini inceleyerek ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.