Fakültemiz Dış Paydaş İstişare Toplantısı

Yazar: ilahiyatfakultesi | Tarih: 9 Mayıs 2024

18 Nisan 2024 Perşembe günü Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Recep DEMİR ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Bekir ÖZÜDOĞRU ve Dr. Öğr. Üyesi Elif SOBİ başkanlığında dış paydaş istişare toplantısı online olarak gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit KÖSEOĞLU, Samsun Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatma AKYOL,Samsun İlim Yayma Vakfı Müdürü Ahmet TÜRKER, Samsun Emine-Ahmet Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muhammed AYKAN, Ensar Vakfı Kız Yurdu Müdür Yardımcısı Emine KAYHAN katılmışlardır. Toplantıda şu hususlar mütalaa edilmiştir.

• İlahiyat Lisans program çıktılarının dış paydaşlarla paylaşımı ve paydaş ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirilmesi

• Dış paydaşların mezunlarımızda / öğrencilerimizde gördüğü olumlu ve olumsuz yönlerin tartışılması

• 2024-2025 yılları içerisinde paydaş kurumlarla işbirliği yapılması planlanan konular

• Talep ve beklentiler