Fakültemiz "Mezun Buluşması ve Tecrübe" paylaşımında konuk olarak Dokap başkanı Hakan Gültekin'i misafir etti

Yazar: ilahiyatfakultesi | Tarih: 14 Mart 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu, ilâhiyat Fakültesi öğrencileriyle "Mezun Buluşması ve Tecrübe" paylaşımında konuk olarak Dokap başkanı Hakan Gültekin'i misafir etti. Omü ilâhiyat Fakültesi konferans salonunda yapılan buluşmada İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep DEMİR önce selamlama konuşması yaptı. Dekan Demir, "tecrübenin çok kıymetli olduğunu, her yerde bulunamayacağını, mezunumuz olan Hakan Gültekin'in anlattıklarına öğrencilerin kulak vermesi gerektiğini ifade etti.
Ardından kürsüye gelen Hakan GÜLTEKİN şu hususlara işaret etti.
"Hayat bir mücadeledir. Bir hedefiniz varsa gideceğiniz yolda önem arz eder. Ben de bu fakülteden mezun olunca siyasete ve ticarete atıldım. Zorluklar olacak ama odaklanıp, plan yapıp çok çalışmakla hedefe ulaşacaksınız. Bazen başarısız olursunuz ama başarısızlık da başarı için bir sebep olur. Kendinizi altın olarak görürseniz gayretle hedefe ulaşırsınız. Biz seferden sorumluyuz, zaferle degil." Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Recep DEMİR' in Hakan Gültekin' e e-fidan sertifikası takdimiyle program sona erdi.