Öğrenci İşleri : 0 (362) 312 19 19 -6106
Dekanlık : 0 (362) 312 19 19 -6100

Bütün Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemize 2023-2024 öğretim yılı öncesi kayıtlanan öğrencilerimiz, online öğrencilik işlemelerini(Ders kaydı gibi) https://ubys.omu.edu.tr bağlantısından yapabilirler, parolalarını unutanlar https://parola.omu.edu.tr bağlantısı ile yeni parola oluşturabilirler...

Üniversitemize 2023-2024 öğretim yılında kayıtlanan tüm öğrenciler https://parola.omu.edu.tr bağlantısından, hesap oluşturabilir ve parolalarını değiştirebilirler.

Parolalarını oluşturan öğrencilerimiz https://ubys.omu.edu.tr/ adresinden giriş yapabilirler.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için buraya tıklayınız.

Parola oluşturma aşamasında sorun yaşayan öğrencilerimiz ubysdestek@omu.edu.tr adresine ekran görüntüsü ile e-posta göndererek destek alabilirler.

Aşağıdaki adımları takip ederek Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapabilirsiniz.

Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Parola: https://parola.omu.edu.tr bağlantısı ile alınan parola Hesap oluşturulduğunda, eposta adresiniz de oluşacaktır, eposta adresiniz: ogrenci_no@stu.omu.edu.tr şeklindendir...

Eposta hesabınıza girmek için https://accounts.google.com/ , adresinden bağlanıp

Hesap adı olarak ogrenci_no@stu.omu.edu.tr, parola olarak, OMÜ tek hesap parolanızı girebilirsiniz...

Öğrenci Otomasyon Sistemimiz Değişmiştir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı itibarı ile Üniversitemiz yeni bir yazılım programına geçmektedir. Tüm öğrencilerin bilgileri yeni yazılıma aktarılmış olup ubs.omu.edu.tr adresinden girişler kapatılacaktır.

Güz yarıyılı için ödeme yapan öğrencilerin tahsilat bilgileri yeni yazılım harç ekranlarında görünmektedir. Ders kayıtları ubys.omu.edu.tr adresinden yapılacaktır.

Güz dönemi ödemeleri 14 EYLÜL-06 EKİM 2023 tarihleri arasında T.Halk Bankasının tüm atm ve şubelerinden online yapılabilecektir.