2023-2024 BAHAR DÖNEMİ LİSANS DERS KAYITLARI

1-2023-2024 eğitim -öğretim bahar yarıyılı örgün eğitim ders kayıtları 21.02.2024 tarihinde başlayacaktır.

2-Bu dönem yeni otomasyon sisteminden ders kayıtları yapılacaktır.

Yeni otomasyona giriş ve parola gibi bilgiler için bakınız

3-Ders kayıtlarında sorun yaşamamak için dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Söz konusu hususları okuyup ders kaydını buna göre yapınız.

Ders kayıtlarından dikkat edilmesi gereken hususlar için bakınız

4- Müfredat için bakınız

5-Ders programı ve ders dağılımı web sayfamızda ilan edilmiştir. Dersleri seçmeden önce çakışma olmaması için ders programına bakınız.

Ders programı için bakınız

Ders dağılımı için bakınız

6-Danışman ve yardımcıları web sayfamızda bulunmaktadır. Derslerinizi seçtikten sonra danışman onayına gönderiniz ve danışmanınız tarafından derslerin onaylandığından emin olunuz. Ders kayıtlarını danışman yardımcıları yapmaktadır. Bir sorun anında danışman yardımcıları ile mesai saatleri içerisinde mail, dahili hat ve yüz yüze okulda görüşebilirsiniz.

Danışman yardımcıları listesi için bakınız.

Tüm öğrencilerimize ders kayıtlarında başarılar dileriz.