Dekanlık : 0 (362) 312 19 19-6100

Öğrenci Paneli

Yazar: ilahiyatfakultesi | Tarih: 11 Haziran 2024

Fakültemiz etkinlikler konusunda her geçen gün farklı bir alanda farklı bir etkinlik gerçekleştirmektedir. Bunlardan birisi de “Öğrenci Paneli” oldu. Bu çerçevede Tübitak 2209-A projesine kabul alan fakültemiz öğrencileri projelerini panelde sunma imkanı buldular. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Bekir Özüdoğru ‘nun yaptığı panelde beş farklı proje yer aldı. “Gençlerin İbadet Alışkanlıkları ve Aile” başlıklı projeyi, yürütücüleri Rümeysa Kızılot, Hümeyra Nur Düzcan, Asiye Semiz ve Melike Aydın; “Sosyal Medyada İslamofobi” başlıklı projeyi, yürütücüleri Beyzanur Gülcemal ve Fatıma Zehra Sivridaşlı; “Dini İçerikli Sosyal Medya Paylaşımlarına Bakış” başlıklı projeyi, yürütücüsü Tuğba Erenoğlu; “Yapay Zeka ve Din” başlıklı projeyi, yürütücüsü Meryem Kaya; “Yeni bir Kült Manifest Akımı” başlıklı projeyi de yürütücüsü Esra Karabacak sundu. Paneli değerlendirme sadedinde söz alan fakültemiz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. İbrahim Turan “Proje hazırlamanın son derece önemli olduğunu, fakülte olarak her geçen gün projelerin sayısının artırılması gerektiğini” ifade etti. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Recep Demir ise “Son iki yılda fakültemiz olarak Tübitak projeleri konusunda önemli mesafeler alındığını memnuniyetle gördüğünü, proje sayıların önümüzdeki yıllarda daha da artacağına inandığını, projeye emek veren öğrencilerlimize, danışman hocalarına, proje konusunda her daim öğrencileri destekleyen Dekan yardımcıları Doç. Dr. Bekir Özüdoğru ve Dr. Öğretim Üyesi Elif Sobi’ ye teşekkürlerini iletti. Program büyük bir dikkatle izlendi ve öğrenciler memnuniyetlerini ifade ettiler.