Kızılay, Yeşilay ve AFAD Yapılanmaları Farkındalık Etkinliği

Yazar: ilahiyatfakultesi | Tarih: 2 Kasım 2022

Genç Kızılay Samsun Öğrenci Topluluğu, Kızılay haftası münasebetiyle 2 Kasım 2022 Çarşamba günü saat:13:00'te İlahiyaf Fakültesi Konferans salonunda Kızılay, Yeşilay ve AFAD yapılanmaları farkındalık etkinliği düzenlemiştir. Etkinlik Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Osman ŞAHİN'in selamlama konuşmasıyla başlamış, ardından Samsun Yeşilay temsilcisi hemşire Meral AKSU AY Yeşilay tarihçesinden ve hizmetlerinden bahsetmiş, sonra AFAD eğitimcisi Emre DOĞRAMACI AFAD'ın hizmetlerini tanıtmıştır. Son olarak Orta Karadeniz kan bölge kan toplama uzmanı Salih KARA, Kızılay hizmetleri ile kan bağışının hayati önemi hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur. Program Samsun Kızılay şubesi başkanı eczacı Ahmet MUŞTU'nun değerlendirmesiyle son bulmuştur.