Hayat Boyu Eğitim Seminerleri-2: “Din Eğitiminde Z Kuşağyla İletişim” Semineri Gerçekleştirildi

Yazar: ilahiyatfakultesi | Tarih: 30 Aralık 2022

Fakültemiz mezunlarının akademik kalitesini yükseltmek amacıyla başlatılan Hayat Boyu Eğitim Seminerleri kapsamında Fakültemiz Öğretim üyesi Prof.Dr. Erkan Perşembe “Din Eğitiminde Z Kuşağıyla İletişim” başlıklı online seminerini sundu. Seminere yurt içi ve yurt dışından mezunlarımız katılım gösterdi. Sunumuna kuşak tanımı ile giriş yapıp, Z kuşağının diğer kuşaklar arasında yerini tespit ile başlayan Prof.Dr. Erkan Perşembe sözlerini günümüzde yapılan bir takım bilimsel araştırmalara dayanarak sürdürdü. Konuşmasında Z kuşağın inanç haritası, hayata ve aileye bakışı, internet ile ilişkisi vb. konulara değinen Perşembe sosyolojik anlamda bazı öneriler ile konuşmasını tamamladı.

Konuşmanın videosunu aşağıdaki linkten izlemek mümkündür.