Avrupa Gençlik Yılı

Author: ilahiyatfakultesi | Date: May 20, 2022

2022 yılı tüm Avrupa’da “Avrupa Gençlik Yılı- #EYY2022” olarak belirlenmiş ve bu yılın Avrupa çapında gençlerin geniş katılımıyla kutlanması planlanmıştır.

Avrupa Gençlik Yılı kampanyası Ülkemizde Türkiye Ulusal Ajansı, Avrupa Birliği Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ortak koordinasyonuyla yürütülmektedir.

Bu kapsamda tüm kurum ve kuruluşlar ile gençler, gençlik grupları ve gençlik çalışanlarının kampanyaya katılmaları ve görünürlüklerini artırmalarını teminen farklı türden etkinlikler gerçekleştirmeleri mümkün olabilmektedir.

Bu amaçla Avrupa Gençlik Yılı’nın hedeflerine, sizlerin bu yıl kapsamında yapabileceğiniz etkinliklere ve yaptığınız etkinlikleri nasıl duyurabileceğinize ilişkin bilgilerin yer aldığı “Avrupa Gençlik Yılı İletişim Kılavuzu” yayınlanmıştır.

Gençlik alanında faaliyet gösteren tüm kurumlara açık olan Avrupa Gençlik Yılı etkinlikleriyle ilgili daha fazla bilgi için https://ua.gov.tr ve @ulusalajans kullanıcı adıyla Facebook, Instagram, Twitter ve Youtube üzerinden takip edebilir, sorularınızı eyy2022@ua.gov.tr adresine yazabilirsiniz.