Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu Sertifika Programı

Yazar: ilahiyatfakultesi | Tarih: 26 Nisan 2024

25.04.2024 Perşembe günü İlahiyat Konferans Salonu’nda Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu Sertifika Programı yapılmıştır. 2023-2024 Güz Dönemi içerisinde açılan kurs, Atakum Halk Eğitim Merkezi destekli olup MEB’e bağlı sertifika programı kapsamında bulunmaktadır. Dönem boyunca toplamda 45 öğrenciye eğitim veren programın yürütücüsü Okul Öncesi ve Çocuk Gelişimi Öğretmeni Seval Erdem’dir. İlk olarak kurs eğiticisi Seval Erdem’in eğitimler hakkında vermiş olduğu kısa bilgilendirmenin ardından İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Osman Şahin süreç hakkında bilgilendirmeler yapmıştır. Akabinde İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Demir kursa katılım sağlayan öğrencilere teşekkür ederek bu minvaldeki kurs ve faaliyetlerin kendilerine akademik yeterlilikler kattığından bahsederek kısa bir konuşma yapmıştır. Konuşmaların ardından dönem boyunca kursiyerlerin eğitim ve faaliyetlerinin yer aldığı bir sunum gösterilmiştir. Fakülte öğretim üyeleri ve Dekanlık bünyesinin 45 kursiyere katılım belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile program sona ermiştir.