Hocalarımıza Binişleri Takdim Edildi.

Yazar: ilahiyatfakultesi | Tarih: 4 Mart 2024

Akademik aşama kaydeden öğretim üyeleri, geleneksel “Biniş Takdim Töreni”yle binişlerini (cübbe) giydi.

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene; Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRK PATENT) Başkanı Prof. Dr. Muhammed Zeki Durak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sevim Alışır ve Prof. Dr. Murat Terzi, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı, rektör danışmanları, Türk Kızılay'ı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Türk Kızılay'ı Samsun Şube Başkanı Onur Çoban, Türk Kızılay'ı Samsun Kan Merkezi Müdürü Dr. Engin Erdoğan, fakülte dekanları, idari ve akademik personel ile biniş giyen öğretim üyeleri katıldı.

Akademik unvan kazanan öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Hatice ŞAHİN AYNUR, Dr. Öğr. Üyesi Alaaddin ŞÜKÜR, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KÖKLÜDAĞ, Dr. Öğr. Üyesi İsmail TEMİZ Fakültemiz Dekanı Prof. Dr.Recep DEMİR’ in takdimleriyle binişlerini giydiler.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.