Endonezya Malang Üniveristesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi İşbirliği

الكاتب: ilahiyatfakultesi | تاريخ: ١٠ أكتوبر ٢٠٢٤

Endonezya’nın Malang Üniveristesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi arasında imzalanmış olan işbirliği protokolü çerçevesinde üniversitemiz öğrencileri Endonezya’ya gitti. Fakültemiz 4. sınıf öğrencisi Fatmanur Cerrah ve 3. Sınıf öğrencisi Harun Ayvaz da bu işbirliğinde yer aldı. İki hafta süren projenin ilk haftasında çeşitli ülkelerden gelen değişim öğrencileriyle birlikte fakültemiz öğrencileri de Endonezya'nın yerel kültürü hakkında bilgiler edindiler ve bazı etkinliklere katıldılar. Öğrencilerimiz ikinci hafta ev sahibi üniversitenin öğrencileriyle birlikte derslere katıldılar. Omü’den giden öğrencilerle Endonezyalı öğrenciler arasında sıcak arkadaşlıklar ve dostluklar kuruldu. İlahiyat fakültesi olarak yabancı ülkelerle benzeri öğrenci değişimlerini önümüzdeki dönemlerde de devam ettirme gayret ve kararlılığındayız.