Fakültemiz Mezunları "OMÜ Mezunlar Günü 2022" Etkinliği'nde Buluştu

الكاتب: ilahiyatfakultesi | تاريخ: ١٦ سبتمبر ٢٠٢٢

Üniversitemiz tarafından düzenlenen Mezunlar Günü programı kapsamında Fakültemiz mezunları bir araya geldiler. Çeşitli ikramlar ile başlayan programa Rektör Prof.Dr. Yavuz ÜNAL , Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz BATUK , Fakültemiz 1980 mezunlarından ve 21., 22.,23. Dönem Amasya milletvekili Akif GÜLLE, 1982 mezunumuz Recep KOÇAK, Emekli öğretim üyesi Prof.Dr. Erhan YETİK ve fakültemiz öğretim üyeleri katılım sağladılar. Fakültemiz konferans salonunda Rektör ÜNAL ve Dekanımız Prof.Dr. Osman ŞAHİN açılış konuşmalarını yaptılar. Daha sonra fakültemiz mezunları adına Akif GÜLLE; fakültemize eğitim öğretimde emeği geçen hocalarımız adına da Prof.Dr. Erhan YETİK konuşmalarını yaptılar.

Rektör ÜNAL tarafından Akif GÜLLE'ye, Rektör Yardımcısı BATUK tarafından 40 yıllık mezunumuz Recepk KOÇAK'a , Dekanımız ŞAHİN tarafından fakültemizden ailece mezun olan Nizamettin BAYRAKTAR ,Esra BAYRAKTAR, Şeyma BAYRAKTAR'a ve fakültemiz öğretim üyesi Prof.Dr. Mevlüt KAYA tarafından 2022 mezunlarından Fatma Füsun DEMİRTAŞ'a fidan sertifikası ve hediye takdimi ile program sona erdi.