Öğrenci İşleri : 0 (362) 312 19 19 -6106
Dekanlık : 0 (362) 312 19 19 -6100

Tebrik Daveti

FAKÜLTEMİZ DEKANI PROF. DR. METİN YILMAZ FELSEFE ATÖLYESİ ÖĞRENCİLERİNİ MAKAMINDA TEBRİK ETTİ

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı’nın ilahiyat fakültesi öğrencilerinin akademik başarılarına ve kültürel etkinliklerine katkı sağlamak amacıyla 2018-2019 Akademik Yılı başında hayata geçirdiği atölye faaliyetleri kapsamında “Felsefe Atölyesi” de gerçekleştirilmişti. Koordinatörlüğünü Felsefe Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Atsız’ın; haftalık workshop çalışmalarını ise Arş. Gör. Halil İbrahim Doğramacı’nın yürüttüğü atölye sonunda katılımcı öğrenciler, süreçte kurguladıkları yazılarını bir fanzine dönüştürme başarısını gösterdiler.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Metin Yılmaz, söz konusu başarılarından ötürü katılımcıları tebrik etmek amacıyla kendilerini ve hocalarını makamına davet etti. Davete Felsefe Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Atsız ve Arş. Gör. Halil İbrahim Doğramacı ile atölye katılımcılarını temsilen Ayşe Dumanoğlu, Betül Beyza Akbulut, Emine Kübra Çoban ve Enise Akıncı katıldılar.

Öğrenciler adına Enise Akıncı, atölyenin yapıldığı derslik ismine atıfla “D13 ATÖLYE FANZİNİ” adını verdikleri çalışmayı Dekan Yılmaz’a takdim etti.

Fanzini daha önce de ilgiyle incelediğini dile getiren Yılmaz, Türkçemizin gündelik iletişimin hızı içerisinde olumsuz etkilendiği bir dönemde düşüncenin ve yazmanın sancısını çekerek böylesi bir yayın hazırladıkları için atölye katılımcılarını ve onlara rehberlik eden hocalarımızı tebrik ederek sözlerine başladı. Bu tarz bir faaliyetin ilerleyen dönemlerde de gerçekleştirilmesi hususunda öğrencilerimize de büyük sorumluluk düştüğünü ifade eden Yılmaz, Üniversitemiz bünyesinde açılan “İlim, Sanat ve Kültür Evi”nin kapılarının da benzer faaliyetler için açık olduğunu vurguladı.

Davet sonunda Dr. Öğr. Üyesi Hasan Atsız, Arş. Gör. Halil İbrahim Doğramacı ve atölye katılımcılarını temsil eden öğrenciler de nazik davetleri için Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Metin Yılmaz’a teşekkür ettiler.