Hocalarımıza Binişleri Takdim Edildi

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde Eylül 2018 ile Aralık 2019 tarihleri arasında akademik aşama kaydeden öğretim üyeleri, geleneksel “Biniş Takdim Töreni”yle binişlerini (cübbe) giydi. OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene; Samsun Valisi Osman Kaymak, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, kamu kurum temsilcileri, idari ve akademik personel, biniş giyen öğretim üyeleri ile aileleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, bu yıl üçüncü defa düzenlenen törenin bir gelenek hâline geldiğini ifade ederek “2019 yılında aramıza katılan ve akademik aşama gösteren öğretim üyelerimizin binişlerini giyeceği böyle gururlu bir günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.

Akademik unvan kazanan öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Doç. Dr. Ayhan Ak, Doç. Dr. Recep Demir, Doç. Dr. Mustafa Kara, Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sacit Kurt, Dr. Öğr. Üyesi Bekir Özüdoğru ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Uyar, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Metin Yılmaz’ ın takdimleriyle binişlerini giydiler.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.