Emeklilik Töreni

Yazar: DEKANLIK | Tarih: 20 Ocak 2021

Fakültemizin Arap Dili ve Belâğatı Anabilim Dalında uzun yıllar hizmet eden kıymetli hocalarımızdan Dr. Öğretim Üyesi Osman KESKİNER’in 30.12.2020 ve Öğr. Gör. Mehmet GÜLER’in de 21.07.2020 tarihinde emekliliğe ayrılmaları nedeniyle düzenlenen mütevazı törende, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Metin Yılmaz; Emekli Öğretim Üyemiz Prof. Dr. İshak Yazıcı; Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Osman Eyüpoğlu ve Doç. Dr. Faruk Sancar; Prof. Dr. Ahmet Yüksel; Prof. Dr. Osman Şahin ve Doç. Dr. Mustafa Kara hazır bulunmuşlardır. Dekanımız kısa bir konuşmanın ardından Osman Keskiner Hocamıza hediyesini takdim etmiş ve Osman Keskiner Hocamız da kısa bir teşekkür konuşması yapmıştır. Mehmet Güler Hocamız törene rahatsızlığı nedeniyle katılamamış; adına hediyesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yüksel Hocamıza takdim edilmiştir. Hocalarımıza emeklilik hayatlarında huzur, sağlık ve başarı dolu bereketli günler diliyoruz.