DEPREMDEN DOLAYI YAPILAMAYAN BÜTÜNLEME VE TEK DERS SINAVLARI

1) Depremden dolayı yapılamayan bütünleme sınavları, 27, 28 Şubat, 1, 2, 3 Mart tarihlerinde ONLİNE olarak yapılacaktır. Sınav takvimi ekte yer almaktadır.

2) 6 Şubat 2023 gününde (deprem günü) yapılan bütünleme sınavları tekrar yapılacaktır. O gün sınava girmiş ve bir daha girmek istemeyen öğrencilerin girdiği sınav notları geçerli olacaktır. Girmeyen ya da tekrar sınava girmek isteyenler sınava girebilirler.

3) Sınavlar, pandemi döneminde olduğu gibi classroom sınıflarında ilgili dersin hocası/hocaları tarafından çoktan seçmeli ya da açık uçlu şeklinde ONLİNE yapılacaktır. Kur’an sınavları ise kameralar açık olmak şartıyla sözlü olarak yapılacaktır.

4) Yabancı dil I (ingilizce) dersinin bütünleme sınavı, UZEM tarafından yapılacaktır. Ortak derslerin sınavının yapıldığı gibi sinav.omu.edu.tr adresinden bilgi alınabilir.

5) Sosyal Seçmeli Dersi I’in sınavları classroom sınıflarında ilgili dersin hocası tarafından yapılacaktır.

6) Tek ders sınavları, 9-10 Mart tarihlerinde ilgili dersin hocası/hocaları tarafından eşzamanlı olarak online yapılacaktır. Tek ders sınav saatleri, web sayfasından ayrıca duyurulacaktır.

Deprem Nedeniyle Yapılamayan Bütünleme - 2022-2023 .pdf