OMÜ İlahiyat Tanıtım Günleri İçin Cumhuriyet Meydanındaydı

Yazar: | Tarih: 5 Mayıs 2018

5 ve 6 mayıs günlerinde Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonunun (UDEF) bu yıl 11.'sini düzenlediği “Uluslararası Öğrenci Buluşması” ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin 13.'sünü düzenlediği “OMÜ Tanıtım Günleri” etkinliklerinde İlahiyat Fakültesi olarak Cumhuriyet Meydanındaki standımızda yerimizi aldık. Standımız halk tarafından yoğun ilgi gördü.

İlahiyat Fakültesi hocalarımızın kitaplarının sergilendiği standımızda aynı zamanda fakültemizin Türk İslam Sanatları tarihi ana bilim dalı öğretim üyesi ve Ebru ustası olan Doç. Dr. Eyüp Nefes hocamızın yönlendirmeleri eşliğinde asistan arkadaşlarımızın katkılarıyla birlikte Ebru Sanatı icra edildi. Çocuğundan yaşlısına kadar herkesin ilgisini çeken ve denemek üzere sıraya girdikleri bu faaliyetimize AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç de iştirak ederek bizleri onurlandırdılar. Ayrıca standımızda bizlere eşlik eden Hattat Bayram Çelik yaptığı Hat çizimleriyle faaliyetlerimize renk kattılar.

the promotion of university / at the Republic Square in Samsun/ the students and academic staff