8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “İslam’da Kadın ve Kadın Hakları” konulu bir panel düzenledi.
Panelistler İlahiyat Fakültesi’nden Doç. Dr. Cengiz Batuk “Diğer Dinlerdeki Kadın Algısı”, Yrd. Doç. Dr. Ali Yüksek “İslam Hukukunda Kadın” ve KADEM Samsun Temsilcisi Meral Kıvırcık ise “Sosyal Hayatta Kadının Yeri” başlıklı konuşmalarını yaptı.
OMÜ İlahiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen panele; Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.